14 Eylül İlkokulu

Hamzabey Mah. Öğretmen Süheyla Dobruca Sokak No1 Mustafakemalpaşa/BURSA
Vizyon
Eğitim sistemi içinde 14 Eylül İlokulu olarak, öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş ve hayata aktarma bilincine erişmiş ; teknolojiyi üretim aracı olarak kullanma becerisi edinmiş;sorgulayan,araştıran,düşünen,tartışan, geleceğe en iyi şekilde hazırlayan; çevresinde de örnek alınan, ülkemiz geleceğini yönlendirecek mutlu çocuklardan oluşan başarılı lider okul olmak.
Misyon
Biz Atatürk ilke ve inkılaplarına inanan, Türk Milli Eğitiminin Temel amaçları ve ilkeleri doğrultusunda çalışan, araştırmacı, sorgulayıcı, müteşebbis, sosyal yönü gelişmiş, geçmişi ve geleceği ile bağlantı kurabilen, yönünü ileriye çevirmiş, yarınlara, değişime ve yeniliğe açık, bilgi üreten ve bilgiyi milletinin kalkınmasında kullanabilen, sorumluluk sahibi, tutarlı, dürüst, kararlı ve yarınlara ümitle bakan öğrenciler yetiştiren bir okuluz.
08.40-14.55
Hamzabey mah.Okul sok.No:1 Mustafakemalpaşa-BURSA