2018-2019 YILI UYGULADIĞIMIZ VE ÖDÜL ALDIĞIMIZ PROJELERİMİZ

KIDS FUN CODING

Okul öncesi dönemdeki çocuklara, kodlamadan önce hazır olmalarını sağlamak için algoritmanın mantığını anlamanın eğlenceli bir yolunu öğreteceğiz. Ve kodlamayı öğreneceğiz.

Fun and Games Math 3

Matematiğe ilginin geliştirilmesi,
- Matematiksel kavramların pekiştirilmesi,
- Muhasebenin verimliliğinin artırılması,
- Mantıksal matematiksel düşüncenin geliştirilmesi,
- Yaratıcı aktivitenin teşvik edilmesi,
- Günlük yaşamda matematiksel bilginin kullanılması sağlandı.

From drawing to programming 2

Posting descriptions of activities related to introducing programming and creating photo galleries from lessons,using (checking) in own work selected activities posted by other partners and creating photo galleries from the lessons.

ESKİLERLE GELEN YENİLİKLER

Projede artık eskimiş, kullanılmayan veya geri dönüşümlük olmuş artık malzemeleri (velilerinde katılımıyla) kullanılabilecek güzel yeniliklere dönüştürülmüştür.

"Haydi sen de oyna..."

"Haydi sen de oyna..." bir sosyal sorumluluk projesidir. Proje kapsamında ortak okullar imkanları dahilinde bir adet oyuncak kumbarası oluşturarak çocukların getirecekleri oyuncakları biriktireceklerdir. Kumbara dolduğunda kendilerinin belirleyecekleri ihtiyaç sahibi bir okulun öğrencilerine oyuncakları ulaştıracaklardır. Proje ilk olarak Eskişehir Adalet İlkokulunda başlatılacaktır. Daha sonra ülkemizdeki okullardan projeye katılmak isteyen her ilden bir okul ortak olarak dahil edilecektir.  Projemizle çocuklarımız paylaşmanın güzelliğini tatmış oldu.Belki de hayatlarında hiç oyuncağı olmamış kardeşlerine yardım etmenin mutluluğunu yaşadılar.

Ailemle Okuyorum Kitap Kurdu Oluyorum

Ailemle okuyorum kitap kurdu oluyorum projesi ile 3-6 yaş arasındaki çocuklar için hikaye kitapları belirlenecek ve öğretmen tarafından her çocuğa hergün bir kitap gönderildi.Akşam annesi yada babası tarafından hikaye çocuğa okundu.Ertesi gün okula gelirken kitabını getiren çocuk o gün eve giderken öğretmeninin verdiği yeni hikaye kitabını götürdü.Hem sorumluluk bilinci gelişti hem de çocuk hergün yeni bir kitap ile tanışma şansını yakaladılar.Ve en önemlisi ailesi ile kaliteli zaman geçirmesi sağlandı.

13-01-202013-01-202013-01-202013-01-202013-01-202013-01-202013-01-202013-01-202013-01-202013-01-202013-01-2020

Yayın: 16.01.2020 - Güncelleme: 06.07.2023 21:55 - Görüntülenme: 1562

Etiketler :