BURSA / MUSTAFAKEMALPAŞA - 14 Eylül İlkokulu

STEM'li Doğa – Nature With STEM Uluslararası eTwinning Proje Etkinlikleri M.K.Paşa eTwinnin Projeler Yaygınlaştırma Standında Sergilendi

Mustafakemalpaşa 14 Eylül İlkokulu, STEM'li Doğa  - Nature With STEM eTwinning proje çalışmalarıyla Anasınıfı A öğrencileri yine fark yarattı.

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında kuruculuğunu yapan okulumuz öğretmenlerinden Okul Öncesi Öğretmeni Ezel Tuna ve proje kurucu ortağı Hatay Cengiz Topel İlkokulu Okul Öncesi Öğretmeni Eylem Kömüroğlu koordinatörlüğünde, Türkiye'den 10 okul, İtalya'dan 1 okul, Yunanistan'dan 1 okul ve Litvanya'dan 1 okul olmak üzere toplam 13 ortak okul ile yürütülmüştür.  Projenin hedefi; STEM ile doğa sorunlarına çözüm bulmak ve gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmaktır. Bu kapsamda  Şubat ayında başlayan  proje çalışmaları Mayıs ayında  başarılı bir şekilde  tamamlandı. Yapılan 5E   STEM plan çalışmaları, tasarımları   Mustafakemalpaşa'da yürütülen eTwinning projeleri yaygınlaştırma sergi standında  sergilendi.

Sergiye katılan Kaymakam Ahmet Altıntaş, Belediye Başkan Yardımcısı Ersin Ekici,  Emniyet Müdürü Rıza Dinç, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe, şube ve okul müdürleri stantları ziyaret ederek öğretmenimiz Ezel Tuna'dan projeler hakkında bilgi aldı.Sergide yer alan standımız büyük ilgi gördü.

09-05-202209-05-202209-05-2022

Yayın: 09.05.2022 - Güncelleme: 31.05.2023 12:09 - Görüntülenme: 362