Selim MAÇAN - OKUL MÜDÜRÜ

1965 yılında Bursa, Mustafakemalpaşa, Demirdere Köyünde doğmuşum. İlkokul eğitimimi köyümde, ortaokul eğitimimi Mustafakemalpaşa Ortaokulunda yaptım. Lise öğrenimimi Bursa Otelcilik ve Turizm Lisesi´nde tamamladım. 1989 yılında Uludağ Ünüversitesi Yabancı Diller Fransızca Öğretmenliği Bölümünden mezun oldum. Bir süre turizm alanında çalıştım. 1992 yılında Batman´ın Sason ilçesinde sınıf öğretmeni olarak göreve başladım.

Doğu görevimi tamamlayıp 1995 yılında Kocaeli´nin Aslanbey Beldesinde 4 yıl görev yaptım. 1999 yılında deprem nedeniyle Bursa ili Mustafakemalpaşa ilçesine atandım. 2005 yılında Mustafakemalpaşa Öğretmenevinde idareciliğe başladım. 2014 yılında Mustafakemalplaşa Mevlana İlkokulu Müdürlüğüne atandım. Mevlana İlkokulunda 5 yıl müdür olarak görev yaptım. 02.07.2019 tarihinden itibaren 14 Eylül İlkoklu Mdürülüğü görevime başladım.

Evli, iki çocuk babasıyım.